Opholdsstedet Vividus 2 ligger på Fruerhusvej 21 i Solbjerg nær landsbyen Bælum i Østhimmerland. Her er ca. 2 kilometer til Bælum by, med indkøbsmuligheder, skole med overbygning, børnehave, idrætshal og ungdomsskole.

Bygningerne er oprindeligt landsbyskole senest brugt som Vividus skole. Til bygningen tilhører yderligere én matrikel således at der er 4550 km² grund som udgør et stort græsareal med fodboldbane og bålplads.

Selve bygningerne er renoveret, så der nu er i alt 819 m².

Stueplan er på 462 m² og indeholder: seks store værelser med eget bad og toilet og et vagt værelse med eget bad og toilet. Der er fordelingsgang, køkken, fællesrum med spiseplads, vaskerum, ekstra badeværelse, kontor og Idrætssal på knap 100 m². I idrætssalen er der optegnet baner til Badminiton, og Basketball, og der er opsat net til basketball, badminton, volleyball, minitennis samt fodboldtennis. Endvidere er der udstyr til hockey, fodbold, håndbold samt motions og fitness udstyr, og mulighed for at have musik i rummet.

1. sal er på 73 m² og indeholder repos, kontor, mødelokale og samtalerum.

Kælderen er på 284 m² hvori der indrettes diverse opholdsrum til aktiviteter såsom pool, bordtennis, værksted mm. Endvidere er der 74 m² uudnyttet loftrum.

 

Se billeder af Vividus 2